Lieve Meulebrouck

Meulebrouck  Lieve

Leeftijd : 40 jaar

Gehuwd met Vercruysse Sandrino

Mama van Jonas en Amber

Hoofdverpleegkundige binnen WZC Wielant Ingooigem

Lid van de Koninklijke Harmonie Eendracht Ingooigem

Lid van KAV, Gezinsbond

Medewerker ‘Yvegem sportief’

Beste Anzegemnaren,
Als kind droomde ik er al van om ten dienste te staan van de mensen, om de mensen te helpen. Dit bepaalde mee mijn keuze tot opleiding van verpleegkundige. Een job die ik met hart en ziel uitvoer. Door de jaren ervaring heb ik dan ook geleerd hoe belangrijk communicatie is. Het luisteren naar elkaar, duidelijk
zijn en kort op de bal spelen kunnen heel wat problemen vermijden. Het besturen van de gemeente zou dan ook op die manier moeten verlopen.

Ik ga en sta voor een democratische gemeente. Ik wil meewerken aan een gemeente met uitstraling, met voldoende mogelijkheden voor jong en minder jong in een mooie en vooral veilige omgeving. Kinderen moeten veilig van en naar school kunnen. Voldoende opvangmogelijkheden moeten voorzien zijn. Jeugdbewegingen alsook sportevenementen moeten een belangrijke plaats krijgen waarin iedereen zich kan uitleven.

Nieuwe inwoners moeten zich welkom voelen. Een brede waaier aan socio-culturele verenigingen is dan ook belangrijk. Een info brochure met alle mogelijkheden voor zowel kinderen tot en met de senioren zou dan ook een mooi overzicht kunnen bieden. 

Voor alle hulpbehoevenden en/of senioren is gepaste opvang een must. Van optimale thuiszorg tot opvang in professionele centra en het voorzien van kleinere comfortabele woningen, bejaardenwoningen is dan ook heel belangrijk.

Hierbij zou ook voorrang moeten verleend worden aan eigen inwoners. Eens een Anzegemnaar kan dan altijd een trotse Anzegemnaar blijven en dan bij voorkeur in zijn eigen deelgemeente.

Ik wil mij graag inzetten voor een democratisch beleid in een veilig Anzegem.

Samen leven, samen één zijn, samen maken we er iets van !

Alvast bedankt voor uw stem !
Meulebrouck Lieve.

Nieuws

ANZEGEM - 12/10/2012
ANZEGEM - 10/10/2012
ANZEGEM - 29/09/2012
VICHTE - 25/09/2012
ANZEGEM - 20/09/2012
ANZEGEM - 18/09/2012
ANZEGEM - 17/09/2012