Veronique Nuyttens-Clauwaert

Nuyttens-Clauwaert Veronique

Arbeidster bij Abriso te Anzegem

Gehuwd met Peter Nuyttens

Mama van Lorenzo en Laszlo Nuyttens

Ik werk als vrijwilliger bij het rode kruis afdeling Waregem-Anzegem, ben beginnend medewerker voor bloeddonatie en tevens vrijwilliger PSH (psychosociale hulpverlener bij rampen) bij politiezone MIRA.

Daarnaast steek ik in mijn vrije tijd een handje toe bij diverse plaatselijke verenigingen : bij de drumband Vichte waar mijn man tamboer-majoor is en mijn twee zonen actief spelende leden zijn en bij de muziekvereniging St.-Cecilia Vichte. Daarnaast zorg ik ook voor de rekwisieten van toneelvereniging De Schietspoele Vichte.

Ik ben ook actief lid van Femma Vichte.

Ik help de mensen waar ik kan en houd van sociaal contact. Het is dan ook daarom dat ik mij graag inzet voor de diverse verenigingen in onze gemeente.

Uiteraard ben ik daarnaast als een bezorgde moeder voor mijn twee kinderen ook begaan met hun hobby’s en steun ik hen daarin : Lorenzo als muzikant en Laszlo als wielrenner.

In de beperkte resterende vrije tijd werk ik graag in mijn moestuin en zorg ik voor mijn bloemen.

Gezien mijn geëngageerdheid ben ik dan ook bereid mij de komende jaren in te zetten voor de gemeente, waarbij het verenigingsleven – gezien het sociale belang hiervan – voor mij extra aandacht verdient.

Nieuws

ANZEGEM - 12/10/2012
ANZEGEM - 10/10/2012
ANZEGEM - 29/09/2012
VICHTE - 25/09/2012
ANZEGEM - 20/09/2012
ANZEGEM - 18/09/2012
ANZEGEM - 17/09/2012