Twighi Detavernier

Detavernier  Twighi

Beste kiezer,

Ik ben Detavernier Twighi en als jonge kandidate van SAMENéén stel ik mij voor bij de komende gemeenteraadsverkiezingen. Hoewel ik nog een jonge kandidate ben, boeit het reilen en zeilen van de gemeentepolitiek mij reeds een tijdje. Ik sta dus niet zomaar op de lijst om de lijst te vullen. Mag ik jullie dan ook vragen om mij de kans te geven het voor jullie op te nemen binnen jullie gemeente.

Ik ben 19 jaar en volg een ondernemersopleiding bij Syntra West schoonheidszorgen en medische pedicure. Thuis ben ik de oudste van vier. Mijn papa is Detavernier Philip, mijn mama is Delobelle Greta, mijn broer Tom (18), mijn zus Margot (16) en Manou (12). Wij wonen in de landelijke Tjampensstraat 9 te Ingooigem. Mijn vriend is Maxime Dooms (19).

Ik ben actief in verschillende verenigingen waaronder leidster Chiro Ingooigem en toneelgezelschap Uilenspiegel Tiegem als actieve medespeelster.

Ik neem het op !

  • Voor de jeugd binnen onze gemeente: jeugdhuis, betere fuifvoorziening voor plaatselijke jeugdbewegingen en onze sportinfrastructuur.
  • Veiligheid : wandel- en fietspaden, onderhoud grasbermen en straatverlichting.
  • Anzegemse cultuur laten herleven: Sint-Arnoldusstoet, gapersstoet en talent van eigen bodem de kans geven. Ideaal voor de sociale contacten binnen onze bevolking.
  • Inschakelen van de lokale ondernemers bij werken in de gemeente.
  • Ook de ouderen en mensen met een beperking de kans geven en aandacht voor hun noden : parkeermogelijkheden, toegankelijkheid handelszaken en aangepaste woongelegenheden.
  • Een transparant bestuur.

Kortom een fijn ANZEGEM voor jong en oud, Alvast dank voor uw vertrouwen !

Nieuws

ANZEGEM - 12/10/2012
ANZEGEM - 10/10/2012
ANZEGEM - 29/09/2012
VICHTE - 25/09/2012
ANZEGEM - 20/09/2012
ANZEGEM - 18/09/2012
ANZEGEM - 17/09/2012